top of page

Naša priča

Nokaboel.JPG

Ja sam Lidija,

kreativka i zaljubljenica u riječi, a još više u Gospodina i Njegovu riječ i njegovu milost.

Riječi sam na različitim metalnim pločicama počela gravirati ručno, udarnim slovima i čekićem, krajem 2017-e. Pričvrstila bih ih na reciklirani kožni remen -i nastala bi narukvica s predivnim podsjetnikom na istinu koju nosim u svom srcu, ali je usred životne gungule tako često zaboravim.

 

​I mojim se prijateljima svidjela ideja pa su me molili da i njima izradim narukvicu s riječima koje njima puno znače. Krug se širio, jedno je vuklo drugo, a riječi sam nastavila gravirati i na drugom nakitu; ogrlicama, naušnicama i prstenju, otvorila obrt, kupila strojeve za sublimaciju, krenula izrađivati dizajn koji ćemo koristiti na majicama i šalicama. Ubacili smo još novih proizvoda i ukratko- po milosti Božjoj, evo nas ovdje!

Nokaboel je ime koje je na brzinu bilo 'sklepano' od prva dva slova imena naše četvero djece.

Proizvodi koje smo razvijali, proizašli su iz naše vlastite potrebe ili pak potrebe u našem domu.

Želja nam je da sve što radimo bude na blagoslov vama, dragi ljudi i na slavu našem Gospodinu Isusu Kristu.

Otvorenih smo ruku da primimo sve što nam je namijenjeno, ali i da, bude li potrebno, možemo otpustiti sve u bilo kojem trenutku.

 

Naša je molitva da vas svaki Nokaboel proizvod podsjeća na istinu iz Božje riječi. Kada vas neprijatelj želi zavarati i uvjeriti u suprotno, neka vas podsjeti da ste stvoreni s ljubavlju sa svrhom I razlogom,

da je Božji Duh koji je u vama moćan i silan i da u imenu Isus Krist imate pobjedu nad svakom nevoljom i svakom utvrdom.

 

Nosite proizvode, izložite ih u svome domu, stavite ih na vidno mjesto, proklamirajte ih i hodajte u pobjedi, odvažni i hrabri.

Ne bojimo se jer je s nama Onaj čijem se glasu pokoravaju vjetrovi i more.

 

Neka ime Isus Krist bude uzvišeno i proslavljeno u našim životima!

Nosimo i dijelimo istinu!

 

Hvala vam što ste tu.

 

Sretni smo i blagoslovljeni što ovaj dio puta, s ove strane vječnosti, hodamo zajedno.

DSC_0297_1(1).jpg
bottom of page