top of page

Nokaboel - pogled u retrovizor

Ova fotka je nastala 2019.-te. Snimljena je u garderobi naše spavaće sobe gdje su u to vrijeme nastajali Nokaboel proizvodi.Ozbiljno!


Imam 2 seta (+ nešto sitno) udarnih slova i upravo mi je bio stigao novi čekić iz Amerike, dok je nakovanj totalna improvizacija koju sam pokupila u Unimeru.

Nokaboel proizvode, tada samo narukvice, pakiram u vrećice od sirovog pamuka koje sam sama sašila na stolu u blagovaoni i na njih prišila logo.


Zapravo, bile su prilično cool. 😊

Tko ih se sjeća?


2021. i što se promijenilo?

Pa, pod br.1 Nokaboel već više od godinu dana ima svoj prostor, studio-stvaraonicu s puno alata i setova udarnih slova, preša i različitih strojeva. Iza nas su seminari, edukacije, lijepe suradnje i svakodnevna ulaganja u brend, a u ponudi brojni unikatni i personalizirani proizvodi uključujući i vlastitu sublimaciju na majice i šalice.


Što je ostalo isto?

Moja kosa npr. je i dalje prilično neukrotiva, a moje srce i dalje gori onom istom vatrom koja je zapaljena krajem 2017.-e da kreiram unikatne personalizirane proizvode s porukom koja je svakodnevni podsjetnik na Istinu, na Onoga kome vjerujemo i na ono što nosimo duboko u srcu.


Što je novo?

Nokaboel raste i potpuno personalizirani proizvodi idu u kategoriju premium proizvoda, što znači da aktualni cjenik koji je na našoj webstranici vrijedi još samo 10 dana, sve do kraja mjeseca ožujka.

To vam ostavlja dovoljno vremena da odaberete i kupite proizvod prije no što značajno poskupi.

U ponudu ćemo uvrstiti i mjesečne, tematske proizvode- unikatne, ali 'polu-personalizirane'. Objavit ću detalje.
Dajemo sve od sebe da za vas uvijek kreiramo vrhunski proizvod s autentičnom pričom i poticajnim sadržajem. Vodimo računa i o malim stvarima jer znamo da je i vama, baš kao i nama, važan svaki detalj.


Hvala vam što ste tu uz nas.

Blagoslivljamo vas sve!


Lidija & Nokaboel tim

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page