top of page

Ljetna Nokaboel rasprodaja gotovih proizvoda koju ne želiš propustiti!


Umjesto nove mjesečne teme, ovo ljeto smo pripremili posebnu ponudu, rasprodaju naših već gotovih proizvoda.Svi su proizvodi iz LJETNE PONUDE već gotovi i ako ti odgovaraju,

moći ćeš ih kupiti po super povoljnoj cijeni i do 50% jeftinije,

takve kakvi jesu, po principu, tko prvi, njegovo.


Kroz srpanj i kolovoz ćemo dodavati nove proizvode pa te pozivamo da svratiš

s vremena na vrijeme i provjeriš ima li kakvih tebi zanimljivih noviteta.Trudili smo se pažljivo sve pofotkati i opisati, ali ako imaš dodatnih pitanja, tu smo.


Ovog ljeta više odmaramo, druškamo se sa klincima, idemo na plažu, čitamo knjige... Malo ćemo manje raditi i samo u određeno vrijeme primati narudžbe i izrađivati personalizirane proizvode. Ali tu smo, provjeravamo poruke i mailove, a u kontaktu smo, naravno i preko Instagrama i Facebooka.


Kako bi sve teklo u bezbrižnom tonu, molimo te da prije no što se odlučiš za kupovinu iz naše ljetne ponude, pažljivo pročitaš nekoliko smjernica.Nakon što naručiš proizvod, u kratkom ćeš roku dobiti ponudu na email po kojoj možeš izvršiti uplatu.

Proizvod će biti rezerviran i čuvat ćemo ti ga 24 sata nakon poslane ponude, a nakon toga ide natrag u prodaju ne bude li uplata vidljiva. Ukoliko se, nakon što istekne 24 sata od primljene ponude, ipak odlučiš kupiti proizvod, molimo te da nas prethodno kontaktiraš i provjeriš dostupnost.


To je to!


A sad brzo klikni na ponudu, ne želiš da te netko preduhitri i ugrabi ono što baš ti želiš.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page