top of page

Mjesec travanj- mjesec za promjene u Nokaboelu


Već smo pošteno zagazili u mjesec travanj i krajnje je vrijeme da vam objavimo promjene koje smo najavljivali!



Personalizirani 'custom-made' proizvodi


Dosadašnji Nokaboel proizvodi, potpuno personalizirani, oni koje radimo isključivo po narudžbi, dostupni su i dalje i mogu se pronaći u našem dućkasu ovdje na stranici. Nakon što sve 'poklikate' i date nam do znanja kako ste zamislili svoju narukvicu, ogrlicu, naušnice ili privjesak, poslat ćemo vam ponudu. Bude li potrebno prilagoditi font duljini teksta ili napraviti neku drugu preinaku, javit ćemo vam se s alternativnim prijedlogom i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.

Nakon uplate krećemo s izradom, a rok isporuke je do 10 radnih dana.



Novost su tematski mjesečni paketi

Svi Nokaboel proizvodi su unikati, a proizvodi iz mjesečnog paketa su već definirani i samo gdje je naznačeno, moći ćete sebi prilagoditi neke detalje.

Svaki ćete artikl moći kupiti i zasebno.




Tema mjeseca travnja: Ne brini, vjeruj!




Što se nalazi u paketu?

1. majica: Ne brini / Matej 6, 26-27


U travanjskom paketu nalazi se jedna pamučna majica 'Ne brini'. Možeš odabrati mušku ili žensku majicu u veličini koja ti odgovara.

Svaka majica s unutarnje strane ima skrivenu poruku ohrabrenja za tebe.

Dolazi pakirana u višekratnoj vrećici na zip i spremna je i kao poklon.





2. narukvica Nola s već ručno graviranim tekstom 'Ne brini' u typewriter fontu


Možeš birati:

- jednu od 3 ponuđene boje kože (crna, smeđa, nude)

- pločicu od aluminija, bakra ili mjedi


Veličina narukvice je podesiva i odgovara zapešću od 15 do 19 cm.

Dolazi u poklon pakiranju.


Ukoliko želiš neki drugi tekst ili boju kože, na stranici potraži narukvicu Nola iz redovne ponude.




3. kožni privjesak za ključeve s ručnom gravurom 'Ne brini, vjeruj'


Predivan unikatni podsjetnik za tebe ili za nekoga koga voliš, na dohvat ruke u svakom trenutku. Privjesak je izrađen od prirodne kože, aluminija i nehrđajućeg čelika.

U ovoj mjesečnoj ponudi nije moguće birati boju kože, privjesak šaljemo nasumično u poklon pakiranju.


Ukoliko želiš privjesak s drukčijim tekstom i u odgređenoj boji kože, potraži kožni privjesak iz naše redovne ponude.





4. ogrlica Rahela s ručno graviranim tekstom: 'Vjerujem'


Unikatna ogrlica Rahela je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, otpornog na habanje, bez nikla i olova, sigurnog za kožu.

Gravura na ogrlici je izvedena ručno, udarnim slovima i čekićem, slovo po slovo, savršeno nesavršeno i neponovljivo.

Dolazi u poklon pakiranju.


Ukoliko želiš gravuru nekog drugog teksta, potraži ogrlicu Rahela u redovnoj ponudi.






NE BRINI, VJERUJ


Ponekad se briga ušulja kroz male pukotine u naš život i otkriva područje gdje se najmanje pouzdajemo u Boga. Sjeti se da si ljubljeno Božje dijete i da se On brine za tebe, da je obećao da će uvijek biti s tobom, da će te jačati, dati ti mudrost, radost i sve što ti je potrebno u svakom danu i svakom trenutku koji je pred tobom.


1. Otvori Bibliju, Njegovu riječ i hrani svoju dušu dobrom hranom


2. Izađi van i pogledaj ptice nebeske (Mt 6, 26-27)


3. Naruči paket mjeseca ili pojedinačno artikle iz paketa i pridruži nam se u širenju Radosne vijesti. Nosi i dijeli Istinu!



Stihovi za ohrabrenje:


  • Svu svoju brigu bacite na njega jer se On brine za vas. 1.Petrova 5,7


  • Ne budite zabrinuti za život svoj: što ćete jesti, što ćete piti; ni za tijelo svoje: u što ćete se obući. Zar život nije vredniji od jela i tijelo od odijela? Pogledajte ptice nebeske! Ne siju, ne žanju niti sabiru u žitnice, pa ipak ih hrani vaš nebeski Otac. Zar niste vi vredniji od njih? A tko od vas zabrinutošću može svome stasu dodati jedan lakat? I za odijelo što ste zabrinuti? Promotrite poljske ljiljane, kako rastu! Ne muče se niti predu. A kažem vam: ni Salomon se u svoj svojoj slavi ne zaodjenu kao jedan od njih. Pa ako travu poljsku, koja danas jest a sutra se u peć baca, Bog tako odijeva, neće li još više vas, malovjerni? Nemojte, dakle, zabrinuto govoriti: 'Što ćemo jesti?' ili: 'Što ćemo piti?' ili: 'U što ćemo se obući?' Ta sve to pogani ištu. Zna Otac vaš nebeski da vam je sve to potrebno. Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati. Ne budite, dakle, zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." Matej 6,24-34


  • Ne brinite se ni za što; radije se molite za sve; iznesite Bogu sve svoje potrebe, sa zahvalnošću. Tako ćete iskusiti Božji mir koji nadilazi svaki razum. On će čuvati vaša srca i vaš um u Kristu Isusu. Na završetku, draga braćo, još samo ovo: usmjerite svoje misli na ono što je istinito, čestito i pravedno, na ono što je čisto, hvalevrijedno i kreposno. Postupajte kao što ste naučili i čuli od mene i kao što ste mene vidjeli činiti, pa će Bog mira biti s vama. Filipljanima 4,6-9




S vama na putu,

Nokaboel tim







Recent Posts

See All
bottom of page