top of page

Slavimo godišnjicu

Današnji dan prije 2 godine je službeno upisan kao prekretnica kada je hobi postao posao.


Nedavno sam vam pisala o počecima Nokaboela i kako je cijela priča krenula doslovno iz garderobe u produžetku naše spavaće sobe. Puno se toga promijenilo, ali vizija je ostala ista; kreirati personalizirane proizvode s porukom , sa svakodnevnim podsjetnikom na istine iz Božje riječi.


Ako si ovdje, vjerujem da se nalazimo na istom putu i sretna smo što imamo tu predivnu privilegiju da zajedno nosimo i dijelimo Istinu.Na svoj 2. rođendan častimo te sa 100 kn!

Evo kako ih možeš iskoristiti:

1. Klik na www.nokaboel.com i u košaricu ubaci artikle koje već dugo pikiraš. Možeš odabrati bilo što iz naše ponude: majice, bodije, personalizirane privjeske, narukvice, ogrlice, prstenje...Imaj na umu i sve poklone koje uskoro moraš kupiti. Ovo je super prilika pa je nemoj propustiti!


2. Na kraju narudžbe ubaci rođendanski kod ODUZMI100 koji će umanjiti tvoj račun za 100 kn.

Kod za aktivaciju vrijedi samo danas, a možeš ga aktivirati pri narudžbi proizvoda u vrijednosti od 300 kn.

Za sve vas koji po prvi put naručujete personalizirane Nokaboel proizvode, plaćanje se ne ide preko naše web stranice već ćemo ti, nakon što provjerimo tvoju narudžbu, ponudu po kojoj možeš izvršiti uplatu, poslati na email adresu.


Hvala ti od srca što podržavaš ovaj mali brend s velikom vizijom!*ova ponuda ne uključuje već gotove artikle iz posebne ponude


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page