top of page

NOKABOEL

Reklamacija, povrat, zamjena

REKLAMACIJE POŠILJKE

Stojimo iza onoga što radimo, poštujemo riječ i više od svega želimo da budete zaljubljeni u svoj novi Nokaboel proizvod. Međutim, pogreške se događaju, a unutar jamstvenog vremenskog okvira, izvršit ćemo popravke ili riješiti sve probleme bez ikakvih troškova. Naše 30-o dnevno jamstvo pokriva eventualne greške u izradi.

 

Pogreške/ nedostaje dio:

pogreške u gravuri, pogrešna veličina, nedostaje dio, neispravna kopča i sl.

 

Ako se jedno od gore navedenog odnosi na vašu narudžbu, molimo vas da nam pošaljete poruku koja uključuje fotografiju i broj narudžbe.

POPRAVCI

Vremenski okvir: 60+ dana od datuma isporuke

Ukoliko vam ispadne nitna ili je potrebno zamijeniti druker, rado ćemo popraviti vašu Nokaboel narukvicu čak i nakon vremenskog okvira od 60 dana.

 


Ukoliko imate bilo kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača, molimo vas da nas obavijestite pismenim putem na e-mail: nokaboel@gmail.com i poruci navedete broj vaše narudžbe u roku od 14 dana od kupnje proizvoda.

Molimo da kod eventualne reklamacije vratite proizvod/e sa svojim podacima i kopijom računa u roku 14 dana od kupnje na našu adresu (navedenu dolje).

 

 

Obavezujemo se da ćemo vam dati odgovor i rješenje reklamacije u roku 8 radnih dana po primitku pisane obavijesti.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

Nismo u mogućnosti ponuditi besplatan povrat artikala. Za povrat možete koristiti dostavnu službu po vlastitom izboru.

ODUSTAJANJE OD KUPNJE


Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu nokaboel@gmail.com.

Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.

U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje nedvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (s vašim imenom, prezimenom te brojem i datumom narudžbe).
 

POVRAT PROIZVODA


Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, preuzetu robu potrebno je vratiti

na našu adresu (navedenu dolje) u roku 14 dana po pisanoj obavijesti iz 1. odlomka. Povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, biti će vraćen na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe. 

Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Personalizirani proizvodi i dijelovi proizvoda se ne mogu vratiti i za njih nije moguće izvršiti povrat novca. Troškove povrata robe snosi kupac.

Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

 

                                                                   

 

ZAKON O ZARPS (NN 121/16)

“ Temeljem odredbe čl. 22 Zakona o ZARPS-u (NN 121/16) obavještavam Vas da je za daljnje rješavanje spora nadležan Sud časti HOK-a, Zagreb, Ilica 49/II, http://www.hok.hr/sud_casti pred kojim sam kao član HOK-a obvezan sudjelovati.”

nokaboel@gmail.com

Dobart, vl. Lidija Dobrić

Bana Josipa Jelačića 19

40000 Čakovec

Hrvatska

 

bottom of page